De Pierre Neuville Poker Academy sluit haar rekruteringsdeuren voor het jaar 2023

De Pierre Neuville Poker Academy sluit haar rekruteringsdeuren voor het jaar 2023. De laatste groep wordt gevormd voor a.s. zondag 30 april, er zijn nog enkele plaatsen vrij, het is de laatste mogelijkheid om dit jaar de academie in te gaan. Pierre wil het aantal beperken om de door iedereen gewaardeerde kwaliteit te behouden.

De lessen gaan volgende week door in de Pierre Neuville Academy, maar worden opgeschort van 11 tot 20 mei, met uitzondering van persoonlijke coachingcontracten die tijdens de BPC worden geadviseerd, en specifieke coaching voor finaletafels.

Pierre Neuville’s lijst met Facebook-vrienden zal binnenkort het maximum van 5.000 vrienden bereiken.Pierre stelt voor dat de Belgen in de pokergemeenschap hem binnenkort hun verzoek sturen.vrienden de geheimen van zijn pokernalatenschap.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *