GGPoker nodigt je uit voor de WSOP

WSOP 2023 BE Squad

Speel voor slechts $ 1 het WSOP Main Event in Vegas (1/5 – 12/6)

GGPoker Belgium stuurt minstens 6 Belgische spelers richting Vegas

Na het succes van vorig jaar besloot GGPoker Belgium opnieuw een WSOP Vegas campagne in elkaar te steken, enkel en alleen voor Belgische GGPoker spelers. Met qualifiers van $1, $5, $10, $25 en $150 kunnen we nu al zeggen dat er opnieuw minstens 6 Belgen richting Vegas zullen vliegen deze zomer om de kleuren van GG te verdedigen tijdens het befaamde WSOP Main Event.

De 6 packages hebben elk een waarde van $12.000 en bestaan dus uit enerzijds de buy-in van het Main Event ($10.000) én anderzijds vlieg- en verblijfkosten ($2.000). Het enige dat je moet doen, is je kwalificeren voor één of meerdere WSOP Squad finales (telkens op maandag) waarin elke keer minstens 1x $12.000 WSOP Vegas pakket op het spel zal staan.

De campagne WSOP BE Squad duurt dus precies 6 weken, van 1 mei tot 12 juni 2023.

Geen zin in een qualifier-reeks? Geen probleem, want de 6 finales zijn ook gewoon toegankelijk voor alle Belgische GGPoker spelers die de buy-in van $150 rechtstreeks willen betalen. De finales en alle qualifiers worden trouwens gespeeld met ongelimiteerde re-entries.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *